"Прощання з букварем"

2018-05-16

Букварик - це розумна книжка,

Друг і порадник школяра.

Його шанує й дуже любить

Уся весела дітвора.

Усі зібрались в рідній школі,

Бо нині свято Букваря

Всім трішки сумно, трішки шкода,-

прощання надійшла пора.

15 травня до школи завітало багато гостей. Адже сьогодні незвичайний день у першокласників. Вони прощаються з першою своєю книжкою – другом Букварем.

Учні з гордістю повідомили, що подолали першу сходинку важкого, але такого привабливого шляху до Країни знань. Всі діти першого класу навчилися добре читати і писати, рахувати і розв’язувати задачі та приклади.

Приємно, що порадіти разом з дітьми їх першим успіхам прийшли не тільки тати і мами, але й учні закладу та вчителі.

Свято пройшло повчально і весело, зворушливо і цікаво. На свято до дітей прийшов Буквар (Осадчий Богдан , учень 4 -А класу). Він загадував дітям загадки, задавав питання. Першокласники успішно справились з завданнями від Букварика. Приходили герої - Лінивиця (Рало Єлизавета, учениця 5-А класу), яка пропонувала лінитися разом з нею, але діти показали на що вони здатні - і пісні співали, і вірші розповідали, в ігри грали, слова з букв складали. Двійка (Дернова Тетяна, учениця 5-А класу) пропонувала з нею товаришувати, але ніхто з дітей нехоче погано навчатися. Запропонували їй шукати товаришів в іншій школі.

Букварик в кінці свята вручив дітям подарунки (книги та дипломи про закінчення Букварика), побажав їм щасливих подорожей стежками Країни знань.

Вчитель 1-А класу Перепелиця В.М.

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.